Понякога искаш да погледнеш, преди да те погледнат. Режимът инкогнито те маха от картите на всички; появяваш се само на хората, които ти харесаш първо.
Отварянето на нечий профил в инкогнито също не оставя следа. Посещението ти не се вижда.
Това е функция на Plus и се включва и изключва с един бутон в настройките за поверителност.