Nekad želiš pogledati prije nego što tebe pogledaju. Inkognito režim te vadi iz svačijeg špila; pojavljuješ se samo ljudima koje lajkuješ.
Ni otvaranje nečijeg profila u inkognitu ne ostavlja trag. Ta osoba neće vidjeti tvoju posjetu.
To je Plus funkcija i uključuje se i isključuje jednim prekidačem u postavkama privatnosti.