Blokování je okamžité a tiché: druhá strana se to nikdy nedozví a ztratí přístup k tvému profilu, fotkám i chatu. Nahlášení jsou anonymní a jdou k bezpečnostnímu týmu.
Pozastavení skryje tvůj profil přede všemi a matche i chaty ti zůstanou; vrať se, kdykoli chceš.