En samtale behøver ikke være et arkiv. Slå forsvindende beskeder til i en chat, og alt, hvad I skriver, er væk 24 timer senere – på begge telefoner og på vores servere.
Du kan også slette en enkelt besked for jer begge når som helst.
Forsvindende beskeder
Beskeder, der sletter sig selv efter 24 timer, for begge parter.
En samtale behøver ikke være et arkiv. Slå forsvindende beskeder til i en chat, og alt, hvad I skriver, er væk 24 timer senere – på begge telefoner og på vores servere.
Du kan også slette en enkelt besked for jer begge når som helst.
Indstillingen gælder pr. chat og er synlig for begge. Ændres den, kommer der en lille note i samtalen.
Ja. Udløbne beskeder slettes fra databasen, de skjules ikke bare.
Relateret
Skærmoptagelse er blokeret i chats på iOS og Android, og du får besked, hvis nogen prøver.
Billeder, alder og afstand låses op i ét kort – kun når I begge trykker »Jeg er klar«.
Ring i appen. Kamera slukket og privatlivssløret, indtil I begge har afsløret jer.