Blokering sker med det samme og i stilhed: de får aldrig besked og mister adgangen til din profil, dine billeder og jeres chat. Anmeldelser er anonyme og går til et sikkerhedsteam.
En pause skjuler din profil for alle, mens dine matches og chats bevares; kom tilbage, når du vil.