Μερικές φορές θέλεις να κοιτάξεις πριν σε κοιτάξουν. Η λειτουργία incognito σε βγάζει από τη στοίβα όλων· εμφανίζεσαι μόνο σε όσους έχεις κάνει πρώτα like.
Ούτε το άνοιγμα ενός προφίλ σε incognito αφήνει ίχνος. Ο άλλος δεν θα δει ότι πέρασες.
Είναι λειτουργία του Plus και ανοίγει και κλείνει με έναν διακόπτη στις ρυθμίσεις απορρήτου.