Το μπλοκάρισμα είναι άμεσο και αθόρυβο: ο άλλος δεν ενημερώνεται ποτέ και χάνει την πρόσβαση στο προφίλ, τις φωτογραφίες και τη συνομιλία σας. Οι αναφορές είναι ανώνυμες και πηγαίνουν σε μια ομάδα ασφαλείας.
Η παύση κρύβει το προφίλ σου από όλους, κρατώντας τα matches και τις συνομιλίες σου· γύρνα όποτε θέλεις.