Kuvakaappausten kautta yksityiset keskustelut päätyvät ryhmächatteihin. Ohrnyn chateissa järjestelmän näytön tallennus on estetty molemmilla alustoilla.
Jos käyttöjärjestelmä ei pysty estämään tallennusta, se voi ainakin ilmoittaa siitä — ja Ohrny kertoo sinulle, kun yritys tehtiin.