Ponekad želiš gledati prije nego što te gledaju. Inkognito način miče te iz svih špilova; pojavljuješ se samo ljudima koje lajkaš.
Ni otvaranje nečijeg profila u inkognitu ne ostavlja trag. Ta osoba neće vidjeti tvoj posjet.
To je značajka Plusa, a uključuje se i isključuje jednim prekidačem u postavkama privatnosti.