Blokavimas veikia iškart ir tyliai: jiems niekada nepranešama, o jie praranda prieigą prie tavo profilio, nuotraukų ir pokalbio. Pranešimai anonimiški ir keliauja saugumo komandai.
Pristabdymas paslepia tavo profilį nuo visų, bet išsaugo poras ir pokalbius; grįžk, kada nori.