Blokkering skjer umiddelbart og i stillhet: de får aldri beskjed, og de mister tilgangen til profilen, bildene og chatten din. Rapporter er anonyme og går til et sikkerhetsteam.
En pause skjuler profilen din for alle, men beholder matchene og chattene dine; kom tilbake når du vil.