Przejdź do treści

Gest paniki

Jeden gest i nie ma.

Potrząśnij lub przesuń, żeby zamknąć aplikację i zablokować ją kodem urządzenia.

Ktoś zagląda ci przez ramię. Jeden gest zamyka aplikację i blokuje ją za Face ID, Touch ID albo kodem urządzenia. Żeby ją znowu otworzyć, potrzeba ciebie.

Pytania i odpowiedzi: Gest paniki

Czy to mnie wylogowuje?

Nie. Blokuje aplikację; sesja i czaty są nietknięte po odblokowaniu.