O conversație nu trebuie să fie o arhivă. Activează mesajele care dispar într-o conversație și tot ce scrieți amândoi dispare 24 de ore mai târziu, de pe ambele telefoane și de pe serverele noastre.
Poți șterge și un singur mesaj, pentru amândoi, oricând.