Sari la conținut

Gest de panică

Un gest și gata.

Scutură sau glisează ca să închizi aplicația și s-o blochezi cu codul dispozitivului.

Cineva se apleacă peste umărul tău. Un singur gest închide aplicația și o blochează cu Face ID, Touch ID sau codul dispozitivului. Ca s-o redeschizi, e nevoie de tine.

Întrebări despre gest de panică

Mă deconectează?

Nu. Blochează aplicația; sesiunea și conversațiile rămân intacte după deblocare.