Včasih želiš najprej gledati, ne da bi te kdo videl. Način inkognito te odstrani iz nabora vseh; prikažeš se samo ljudem, ki si jih prej všečkal.
Tudi odpiranje profila v načinu inkognito ne pusti sledi. Druga oseba ne bo vedela, da si bil na njenem profilu.
To je funkcija Plus, ki jo vklopiš ali izklopiš z enim stikalom v nastavitvah zasebnosti.