Blokiranje je takojšnje in tiho: oseba o tem ne izve in izgubi dostop do tvojega profila, fotografij in klepeta. Prijave so anonimne in gredo varnostni ekipi.
Premor skrije tvoj profil pred vsemi, ujemanja in klepeti pa ostanejo; vrni se, kadar želiš.