Ndonjëherë do të shohësh para se të shihesh. Modaliteti inkognito të heq nga lista e të gjithëve; shfaqesh vetëm te njerëzit që i ke pëlqyer ti.
Edhe hapja e profilit të dikujt në inkognito nuk lë gjurmë. Ata nuk do ta shohin që i ke vizituar.
Është funksion Plus dhe ndizet e fiket me një çelës te cilësimet e Privatësisë.