Ponekad želiš da gledaš pre nego što tebe gledaju. Inkognito režim te uklanja iz svačijeg špila; pojavljuješ se samo ljudima koje lajkuješ.
Ni otvaranje nečijeg profila u inkognito režimu ne ostavlja trag. Ta osoba neće videti tvoju posetu.
To je Plus funkcija i uključuje se i isključuje jednim prekidačem u podešavanjima privatnosti.