Іноді хочеться подивитися, перш ніж подивляться на тебе. Режим інкогніто прибирає тебе зі стрічки всіх; ти з’являєшся лише тим, кому вже поставив лайк.
Відкриття чийогось профілю в інкогніто теж не залишає слідів. Людина не дізнається про твій візит.
Це функція Plus, і вмикається вона одним перемикачем у налаштуваннях приватності.